Legendárny Maradona (53) chystá návrat na futbalové trávniky!

NETKY.SK • 25 Február 2014, 19:00 • 2 min
Legendárny Maradona (53) chystá návrat na futbalové trávniky!

BUENOS AIRES – Diego Maradona bol všeobecne považovaný za najlepšieho futbalistu na svete a teraz plánuje senzačný návrat na futbalové trávniky.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný Argentínčan potvrdil, že rokuje s klubom Deportivo Riestra (5.liga) o dohode, podľa ktorej by bol tímu k dispozícii do konca aktuálnej sezóny. Maradonu skontaktoval s klubom jeden z poradcov, ktorý vlastní akcie tímu a očakáva sa, že od budúceho mesiaca by sme ho už mohli vidieť na trávniku.

Majster sveta z roku 1986 mal v posledných rokoch problémy s nadváhou, ale podľa jeho slov je v dostatočne dobrej kondícii, aby mohol za klub nastúpiť už 23.marca. Maradona pre miestne noviny Ole tento týždeň povedal, že sa „už nevie dočkať zápasu“ a zdroj z klubu Riestra potvrdil, že všetky dokumenty sú už na príslušných úradoch. „Maradona bude hrať za Riestru v priebehu niekoľkých týždňov,“ povedal zdroj. „Chceme, aby svoj nastúpil na svoj prvý zápas už 23.marca. Administratívne je to už vyriešené.“

Stredopoliar Victor More, ktorý v Riestre oblieka dres s číslom 10 vyhlásil, že ak Maradona podpíše s klubom dohodu, tak sa ho definitívne vzdá v prospech legendárnej hviezdy.

 

Diego Maradona - Legenda:






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona