Legendárny Jiří Němec trénerom treťoligového SK Sokol Brozany

NETKY.SK • 12 Január 2016, 16:14 • 2 min
Legendárny Jiří Němec trénerom treťoligového SK Sokol Brozany

BROZANY - Český futbalový internacionál Jiří Němec z pozície hlavného trénera odštartoval zimnú prípravu v treťoligovom tíme SK Sokol Brozany.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný bývalý záložník vystriedal vo funkcii Petra Čermáka. "Budeme chcieť podávať čo najlepšie výkony a získať nejaké body, ale je jasné, že udržanie sa je skôr veľkým prianím," uviedol na oficiálnom klubovom webe športový manažér Ján Kudlička. Brozany sú na poslednej 20. priečke, keď v 19 jesenných kolách nazbierali iba deväť bodov.

Němec je 84-násobný reprezentant Československa a Česka, v národnom tíme strelil jeden gól. Klubová kariéra účastníka strieborných ME 1996 bola spojená najmä s nemeckým Schalke 04 Gelsenkirchen. V drese tohto mužstva odohral 256 bundesligových stretnutí (6 gólov). Vyhlásili ho českého Futbalistu roka 1997.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies