Legendárny Gokhan Saki podpísal kontrakt s UFC!

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 14:22 • 2 min
Legendárny Gokhan Saki podpísal kontrakt s UFC!

BRATISLAVA - Správa sa do sveta rozšírila rýchlosťou svetla. Ide o jedného z najznámejších kickboxerov všetkých čias. Zápasník s holandsko-tureckými koreňmi sa predstaví v ťažkej váhe, kontrakt podpísal na niekoľko zápasov.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ ešte nie sú žiadne správy o možných súperoch, ani o presnom dátume prvého zápasu. Saki však hovoril o tom, že by sa rád predstavil na rotterdamskom Fight Nighte ktorý organizuje UFC 2. septembra.

 

Saki je 33 ročný zápasník, ktorý je držiteľom dvoch európskych titulov v muay thai, v roku 2015 bol druhým najlepším zápasníkom organizácie GLORY v poloťažkej váhe, v K1 patrí aj patril dlhé roky medzi špičku. V roku 2006 sa prebojoval až do finále K1 Grand Prix v Amsterdame . Zápasil s najlepšími ako napríklad: Alistair Overeem, Badr Hari, Alexey Ignashov alebo Ray Sefo. Na svojom konte má 96 profesionálnych zápasov, z nich vyhral 83 s KO ukončil až 59 svojich zápasov.

 

Jeho azda najtvrdší a najpamätnejší zápas bol proti Alistairovi Overeemovi, keď si v zápase zlomil pravý lakeť a aj tak bojoval ďalej. V zápase používal iba jednu ruku a nohy. Napriek zraneniu bol odhodlaný vyhrať. Zo začiatku sa mu aj darilo, dokonca s presne miereným kopom do hlavy dostal Overeema na zem, ale potom ako sa Overeem pozbieral ho kopol do zranenej ruky a stým prakticky rozhodol zápas. Saki mal také bolesti, že ruku nevedel vôbec nadvihnúť a potom ho diskvalifikovali. Saki za preukázanú odvahu a silnú vôľu získal týmto zápasom veľa nových fanúšikov.

 

Menej ľudí vie o tom, že Saki sa už pokúšal preraziť v MMA a to v roku 2004, vtedy však prehral so známym veteránom Jamesom Zikicom. Teraz je však všetko ináč, v UFC bude Saki bojovať v poloťažkej váhe kde je jeho cieľ jednoznačný a to majstrovský opasok!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies