Legendárny Dalglish sa opäť vrátil do Liverpoolu

NETKY.SK • 5 Október 2013, 11:28 • 2 min
Legendárny Dalglish sa opäť vrátil do Liverpoolu

LONDÝN - Legenda FC Liverpool Kenny Dalglish sa vrátil na Anfield Road. Škót, ktorý do Liverpoolu prišiel ako útočník prvýkrát v roku 1977 z Celticu Glasgow a považujú ho za najlepšieho hráča tímovej histórie, sa stal členom predstavenstva klubu. Stalo sa tak sedemnásť mesiacov po tom, čo skončil na lavičke FC Liverpool v pozícii trénera.

slovakia

left justify in out

"Je cťou a privilégiom, keď sa do klubu vraciate na riaditeľskej stoličke," povedal Dalglish, ktorého po neúspešnej sezóne prepustil tím z Anfield Road v máji 2012. "Vždy som hovoril, že som pre tento klub pripravený urobiť čokoľvek. Keď mi z Liverpoolu zavolajú, som okamžite k dispozícii. Teším sa na spoluprácu s predstavenstvom a vedením. Verím, že spoločným úsilím prispejeme k dosiahnutiu strategických cieľov. Liverpool mi dal za 36 rokov veľmi veľa, tento klub je v mojom srdci," povedal Dalglish.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies