Legendárny Brazílčan Shogun Rua chce zápas proti Cormierovi!

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 17:12 • 2 min
Legendárny Brazílčan Shogun Rua chce zápas proti Cormierovi!

BRATISLAVA - Brazílska legenda by chcela zápas proti Danielovi Cormierovi. Najprv však bude musieť prejsť cez Anthonyho Smitha. Dvojica sa stretne v hlavnom zápase na Hamburgskom Fight Nighte. Pôvodne mal zápasiť proti Volkanovi Ozdemirovi ale ten kvôli problémom so zákonom nemôže vycestovať mimo USA, ale vyzerá to tak, že sa už v blízkej budúcnosti všetko vyrieši.

slovakia

left justify in out

Bývalý šampión poloťažkej váhy však už myslí na budúcnosť a v rozhovore pre MMA Fighting rozprával o možnom dueli s momentálnym šampiónom Danielom Cormierom.

 

“Cormier je špičkový športovec a mnohostranný zápasník. Keď vyhrám tento duel tak si určite zaslúžim zápas proti nemu, aj kvôli mojej doterajšej kariére. Neprekvapilo ma keď “DC” zdolal Miocica. Aj v minulosti zápasil veľakrát s takýmito obrami takže víťaz zápasu bol prakticky predvídateľný.”

 

Keď Rua vyhrá svoj duel v Nemecku tak naňho čaká neskutočný zápas a to vie aj on.

“Bude to veľmi ťažký zápas, je to veľmi všestranný zápasník, je dobrý na zemi aj v stoji. Je to najlepší wrestler v UFC. Budem sa musieť pripraviť na všetky možnosti. Je to veľká výzva, ale keď máš opasok tak sa stávaš terčom pre každého, lebo každý sníva o opasku.”

 

Pár slov povedal aj k svojmu nasledujúcemu súperovi Smithovi?

“Vždy musíme byť pripravený na všetko. Jeho štýl nebude problém, nakoľko som sa 5 mesiacov pripravoval na strikera. Smith má tiež takýto štýl, takže nič sa nezmenilo. Veľmi som sa zlepšil v thajskom boxe, takže ma nemôže s ničím pripraviť. Na zemi tiež nie je efektívny. Toto je MMA takže keď sa bude pokúšať tak ho ztrhnem a budem pracovať na zemi.”

 

Rua má 36 rokov, svoju profesionálnu kariéru začal v roku 2002 na svojom konte má 35 zápasov z ktorých vyhral 25. Posledné roky prehral dosť zápasov ale teraz má za sebou 3 víťazné takže ak chce titulový zápas tak duel v Nemecku musí jednoznačne vyhrať



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies