Legendárni boxeri Fury a Joshua sa môžu o rok postaviť proti sebe až v dvoch zápasoch

NETKY.SK • 11 Jún 2020, 09:19 • 2 min
Legendárni boxeri Fury a Joshua sa môžu o rok postaviť proti sebe až v dvoch zápasoch

LONDÝN - Britskí profesionálni boxeri Anthony Joshua a Tyson Fury sa v princípe dohodli na dvoch vzájomných súbojoch, ktoré by sa mohli uskutočniť na budúci rok. Potvrdil Joshuov promotér Eddie Hearn.

slovakia

left justify in out

Program oboch boxerov 

Šampión organizácií WBA, IBF, WBO v superťažkej hmotnostnej kategórii Joshua by mal najbližšie obhajovať opasky proti bulharskému vyzývateľovi Kubratovi Pulevovi.

 

img

 

Dosiaľ nezdolaný šampión WBC Fury je zasa zmluvne zaviazaný k tretiemu zápasu s Deontayom Wilderom, ktorého zdolal vo februárovej odvete.

 

img

 

Hearn už dávnejšie volá po zjednocovacom dueli medzi Joshuom a Furym, ktorý by mal definitívne rozhodnúť o novom nespornom šampiónovi. Už niekoľko týždňov preto rokuje so zástupcami Furyho a hoci kontrakt zatiaľ nepodpísali, všetko smeruje k dohode. "Urobili sme veľký pokrok a hľadáme miesta a termíny. V princípe už obaja súhlasili s takýmto súbojom. Dvoma súbojmi," uviedol Hearn pre Sky Sports s tým, že prvý duel britských šampiónov by sa mohol uskutočniť v lete 2021.

 

Fury pre fanúšikov

Na sociálnej sieti Facebook sa dokonca objavilo už aj video, v ktorom Tyson Fury oficiálne svojim fanúšikom oznamuje, že tzv. "two fight deal" proti Anthonymu Joshuovi sa skutočne v roku 2021 odohrá. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies