Legendárnemu Kobemu Bryantovi zložili poctu aj David Beckham či FC Barcelona

NETKY.SK • 1 December 2015, 18:29 • 2 min
Legendárnemu Kobemu Bryantovi zložili poctu aj David Beckham či FC Barcelona

LOS ANGELES – Basketbalová legenda LA Lakers Kobe Bryant oznámil koniec svojej kariéry po prebiehajúcej sezóne NBA a začali sa mu hrnúť pocty od športovcov a iných osobností z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Pocty prichádzajú od špičkových európsky klubov ako FC Barcelona či AC Miláno až po futbalové legendy ako Franco Baresi alebo David Beckham.

Tridsaťsedemročný basketbalista predvádzal fenomenálny cit pre hru dve dekády a privádzal fanúšikov do extázy. Okrem toho prispel k propagácii tohto športu po celom svete, kde si získal srdcia miliónov obdivovateľov.

Čas je však neúprosný a plynie rovnako aj pre Kobeho Bryanta. Basketbalista oznámil, že táto sezóna je jeho poslednou v NBA a po nej zavesí tenisky na klinec.

Sociálne siete zaplavili pocty pre žijúcu basketbalovú legendu a svetový futbal prispel svojou vlastnou pre tohto jedinečného hráča...

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona