Legendárne duetá v piatok večer na Jednotke

NETKY.SK • 12 Február 2013, 12:02 • 2 min
Legendárne duetá v piatok večer na Jednotke

Legendárne duetá v piatok večer na Jednotke - Kultúra Piatkové Legendy popu na Jednotke budú tentoraz venované legendárnym duetám. V piatok 15.

slovakia

left justify in out

imgPiatkové Legendy popu na Jednotke budú tentoraz venované legendárnym duetám. V piatok 15. februára o 20.10 zaznejú na obrazovkách verejnoprávnej televízie nezabudnuteľné duetá o láske ako napríklad Tri slová z filmu Neberte nám princeznú, skladba Čau lásko pôvodne v podaní Karla Gotta a Marcely Holanovej či veľký hit osemdesiatych rokov súrodencov Hečkovcov Taliansky muzikál. Legendárne duetá zaspievajú Kuly, Markéta Poulíčková, Juraj Zaujec, Mária Čírová, Peter Cmorík, Mirka Partlová a ďalší. Glosovať budú v piatok večer na Jednotke textár a spisovateľ Ján Štrasser, spevák Kuly a známa psychiatrička a sexuologička Danica Caisová. Legendy popu - to sú hviezdy, ktorým čas neubral na lesku a sláve a piesne, ktoré si spieva niekoľko generácií.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona