VIDEO Legendárna vyklápačka Motorola RAZR sa vracia s Androidom!

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 19:30 • 2 min
VIDEO Legendárna vyklápačka Motorola RAZR sa vracia s Androidom!

CHICAGO – Mobilný telefón Motorola RAZR bol v minulosti módnou ikonou a kráľom vyklápacích telefónov, keďže na celom svete sa ich predalo viac ako 130 miliónov kusov. Legenda sa opäť vracia a iPhone by mohol dostať veľkú konkurenciu.

slovakia

left justify in out

Motorolu v súčasnosti vlastní spoločnosť Lenovo a tá sľúbila nový RAZR už na budúci mesiac. Prinesie RAZR nový boom vyklápacích telefónov, alebo sú už navždy odsúdené históriou na zánik?

Nový RAZR pobeží na systéme Android a pridá sa k "vyklápačkám" od Samsungu a ďalších spoločností. Analytici totiž predpovedajú znovuzrodenie trendu týchto telefónov.

Motorola pri tejto príležitosti zverejnila krátky klip v štýle 90.rokov a očakáva sa, že nový RAZR si zachová dizajn svojho slávneho predchodcu. Dotykový displej samozrejme nebude chýbať.

 



Trend vyklápacích telefónov už naznačila aj speváčka Adele vo svojom videoklipe k piesni Hello, kde mala v rukách podobný starodávny mobil. S vyklápačkami však boli nedávno videné aj ďalšie celebrity ako Anna Wintour z Vogue alebo Rihanna.

 

Tieto telefóny sa opäť tešia obrovskej popularite v Japonsku a Európa by mohla byť ďalšia v poradí, kde vyklápačky zažijú masívny comeback.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies