Legendárna rukavica Michaela Jacksona má svoj odtlačok v Hollywoode

NETKY.SK • 27 Január 2012, 08:09 • 2 min
Legendárna rukavica Michaela Jacksona má svoj odtlačok v Hollywoode

Legendárna rukavica Michaela Jacksona má svoj odtlačok v Hollywoode - Kultúra Legendárna trblietavá rukavica kráľa popu Michaela Jacksona má od štvrtka svoje pamätné miesto pred známym Graumanovým Čínskym divadlom v Hollywoode. Na hodinovej spomienkovej u

slovakia

left justify in out

img

Legendárna trblietavá rukavica kráľa popu Michaela Jacksona má od štvrtka svoje pamätné miesto pred známym Graumanovým Čínskym divadlom v Hollywoode.
      Na hodinovej spomienkovej udalosti, počas ktorej Jacksonova dcéra Paris (13) a synovia Prince Michael (14) a Blanket (9) odtlačili známu rukavicu a spevákovu topánku do cementu na chodník, sa zúčastnilo množstvo hollywoodskych celebrít a viac ako sto fanúšikov.
      "Môj otec získal ocenenie za celoživotné zásluhy, ktoré si vydrel, ale pre mňa, a myslím že i preňho je práve toto dnes ocenením jeho celoživotnej práce", povedal počas ceremónie Jacksonov starší syn Prince Michael.
      Jacskon zomrel v roku 2009 vo veku 50 rokov na predávkovanie liekmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona