Legenda UFC Minotauro Nogueira: Rád by som opäť zápasil s Fedorom

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 13:30 • 2 min
Legenda UFC Minotauro Nogueira: Rád by som opäť zápasil s Fedorom

LAS VEGAS - Prednedávnom sa svet dozvedel, že legenda Fedor Emelianenko sa chystá na návrat do hry. Správa hneď prebehla celým svetom, a dostala do varu milióny fanúšikov. Fedor patrí k legendám MMA, v živote skromný no v ringu nemilosrdný zápasník.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ sa ešte  stále nevie, že v ktorej organizácií ho opäť uvidíme v akcií. No už teraz by si s ním viac zápasníkov chcelo zmerať svoju  silu. Na predzápasovej tlačovke svojho terajšieho zápasu proti Stefanovi Struve sa priznal aj Minotauro, že by s ním ešte raz rád zápasil.

 

" Fedor je ozajstnou ikonou športu, ľudia ho milujú keď bojuje. Keď sa cíti byť zdravý, a plný energie tak ho úplne chápem, že chce zápasiť. Tito Ortiz, Rampage Jackson alebo Mirko Cro Cop sú ešte tiež aktívny, fanúšikovia sa pre nich idú zblázniť. Sem tam sú aj mladí zápasníci čo veľmi rýchlo dosiahnu vrchol a môžeš im fandiť, ale čo je s tými ktorým si držal palce celý život? Neviem či sa  Fedor dohodne s UFC alebo nie, ale jeden krásny deň by som si s ním ešte raz zmeral sily, hoci aj v menšej organizácií ako je UFC."

 

V ringu sa už stretli dva krát v roku 2004 a to v organizácií Pride. Ich prvý zápas  bolo finále grand prix v ťažkej váhe, no zápas museli prerušiť kvôli zraneniu Fedora. Náhodou sa zrazili ich hlavy a Fedor si poriadne natrhol kožu nad obočím a lekári mu nedovolili pokračovať v zápase. Ešte ten istý rok si dali revanš no vtedy potvrdil svoju dominanciu Rus a vyhral na body. Bola to jeho deviata výhra v rade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies