Legenda Tyson sa ukázal s vypracovaným telom, chystá sa do ringu?

NETKY.SK • 24 Júl 2020, 17:30 • 2 min
Legenda Tyson sa ukázal s vypracovaným telom, chystá sa do ringu?

Konečne sa ukázal v celej svojej kráse. Boxerská legenda Mike Tyson (54) naozaj zase budí hrôzu a avizovaného návratu do ringu sa nemusí báť. Ten je v parádnej kondícii.

slovakia

left justify in out

Už pár mesiacov kričí do sveta, že chce po 15 rokoch znovu boxovať - najlepšie so životným rivalom Holyfieldom, ktorému pred štvrť storočím odhryzol kus ucha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Evander Holyfield (@evanderholyfield),

 

Fanúšikov doteraz navnadili obaja len niekoľkými videami z telocvične, ale až teraz sa naplno pochválil svojou muskulatúrou.

 

Pri reklamnom fotení sa prechádzal Tyson na pláži len v šortkách, vzpieral kýbliky s rybami a navliekol sa do potápačského.

 

To je figúra, "Som v najlepšej kondícii svojho života!," povedal. Teraz už mu to konečne všetci veria. Predvedie sa predsa len v ringu?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

 

Tyson, ktorý sa stal historicky najmladším šampiónom ťažkej váhy, nedávno povedal, že by bol otvorený možnosti exhibičného charitatívneho zápasu, ktorého cieľom by bolo vyzbierať peniaze pre dobročinné účely. Tyson prezradil, že v poslednej dobe začal opäť trénovať a snaží sa dostať do formy. Priznáva však, že svoj vyšší vek pociťuje a po tréningu ho bolí celé telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),


Za svoju kariéru Mike Tyson nazbieral 50 výhier, v 44 prípadoch dal súperovi KO. Naposledy v profesionálnom ringu stál v roku 2005, teda pred 15 rokmi. Ak sa však do exhibičného zápasu rozhodne nastúpiť, súper by sa mal mať na pozore. "Iron Mike" totiž jednoznačne dokazuje, že do starého železa nepatrí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies