Legenda seriálu Kriminálka Las Vegas končí: Po 15. sezónach odchádza Stokes

NETKY.SK • 27 November 2014, 08:44 • 2 min
Legenda seriálu Kriminálka Las Vegas končí: Po 15. sezónach odchádza Stokes

LOS ANGELES - Obľúbený seriál C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000) po skončení 15. sezóny opustí George Eads, ktorý v ňom od prvej epizódy stvárňoval vyšetrovateľa Nicka Stokesa. Podľa amerických médií je jeho odchod zo seriálu výsledkom dohody a zatiaľ nie je jasné, ako jeho postava skončí.

slovakia

left justify in out

Eads je pritom posledným zostávajúcim členom pôvodného hlavného hereckého obsadenia kriminálneho seriálu. V deviatej sezóne skončili William Petersen (Gil Grissom) a Gary Dourdan (Warrick Brown), v dvanástej Marg Helgenberger (Catherine Willows) a v štrnástej Paul Guilfoyle (Jim Brass). Jorja Fox, ktorá v seriáli účinkuje ako Sara Sidle aj v súčasnosti, síce patrí k veteránom šou, no debutovala až v druhej epizóde a po hosťovaní počas deviatej a desiatej sezóny sa medzi hlavné postavy znovu vrátila až v 11. sezóne. Eadsa pritom v roku 2004 nakrátko vyhodili, keď po konflikte ohľadom platov neprišiel na nakrúcanie, no po ospravedlnení sa, že len zaspal, ho vzali späť. V auguste 2013 si zase vzal voľno pre kreatívne nezhody s tvorcami, no napokon opäť zostal. 

 

Aktuálna 15. sezóna odštartovala na CBS 28. septembra a miesto pôvodne ohlásených 22 epizód bude pozostávať z 18 častí. Dôvodom je zámer televízie vytvoriť priestor pre nový spin-off CSI: Cyber. Eadsov odchod však vraj so zníženým počtom epizód nesúvisí a nebude mať vplyv ani na možné pokračovanie seriálu do budúcnosti. 

Aktuálne hlavné herecké obsadenie C.S.I.: Kriminálka Las Vegas spolu s Eadsom a Fox tvoria Ted Danson (D.B. Russell), Elisabeth Shue (Julie Finlay), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Wallace Langham (David Hodges), David Berman (David Phillips), Elisabeth Harnois (Morgan Brody) a Jon Wellner (Henry Andrews). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona