Legenda profiringu Quinton ´Rampage´ Jackson šokoval svojím prehlásením množstvo fanúšikov MMA

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 13:15 • 2 min
Legenda profiringu Quinton ´Rampage´ Jackson šokoval svojím prehlásením množstvo fanúšikov MMA

IRVINE/CALIFORNIA - Legenda v profiringu MMA Quinton "Rampage" Jackson prekvapil mnohých svojich fanúšikov nečakanou odpoveďou na otázku, čo ľutuje najviac vo svojom živote. Rozhovor priniesla stanica Sports Center.

slovakia

left justify in out

"Pravdu povediac najviac ľutujem, že som sa vôbec pustil do tohto športu. Získal som množstvo fanúšikov, zarobil som veľa peňazí, ale mám pocit, že som stratil svoju rodinu. Nestretávame sa, v podstate ich už ani nepoznám. Moji rodičia sú čoraz starší a ja  bývam dosť ďaleko, v Kalifornií. Samozrejme  mám tu vlastnú rodinu, deti a zázenie, ale chýbajú mi bratranci, rodičia a súrodenci. Mojím snom bolo aby som sa stal zápasníkom, ale teraz keď sa pozriem späť musím povedať, že by bolo určite lepšie pokiaľ by som zostal radšej doma so svojou rodinou," nečakane prezradil Jackson.

 

Je to odpoveď ktorá zaskočila fanúšikov po celom svete. Jackson patrí k legendám MMA. Najväčšiu slávu zažil organizácií Pride, neskôr prestúpil do UFC kde sa potom stal aj šampiónom vo váhe do 205 libier. Na svojom konte má 49 profesionálnych zápasov, z toho 37 výhier a 12 prehier. Momentálne má za sebou celkom úspešnú sériu.

 

Zo šiestich zápasov prehral iba jeden a to iba pred pár dňami proti Mohammedovi Lawallovi v ich odvete na Bellator 175 Rampage vs King Mo 2. Zápasil v organizáciách Pride, UFC aj Bellator FC. Vedel sa tak dobre predať, že sa dostal aj na filmové plátno, hral vo filme A team, tiež legendárneho seržanta Baracusa.

 

Má za sebou úspešnú kariéru a napriek všetkému si myslí, že sa mal rozhodnúť ináč. Je to určite na zamyslenie. Ale fanúšikovia na celom svete mu ďakujú, že si vybral práve túto cestu zápasníka, preto lebo sa jedná o silný charakter ktorý by zo sveta MMA určite chýbal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona