Legenda MMA Chuck Liddell: Vo svojich najlepších rokoch by som bez problémov knokautoval Johna Jonesa

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 11:50 • 2 min
Legenda MMA Chuck Liddell: Vo svojich najlepších rokoch by som bez problémov knokautoval Johna Jonesa

LOS ANGELES - Legendárny Chuck "The Iceman"Liddell v relácií The Fighter and The Kid dostal otázku čo by sa stalo keby, že sa stretnú v oktagone s Jonom "The Bones" Jonsom za svojich najlepších časov? Legenda na otázku odpovedala bez rozmýšľania: Jons by pre mňa nebol nebezpečný súper, a určite by časom vbehol do knokautu. Keď sa toto Jones dopočul, tak sa k tomu tiež vyjadril na svojom Twitteri. Liddell mal zápasiť viacej s rozumom, tak by jeho čeľusť nebola v takom stave ako je teraz.

slovakia

left justify in out

Zápasu sa už asi nedočkáme, ale bolo by to určite zaujímavá kombinácia

 

Na párty po predstavení hry EA Sports UFC 2 sa zasa pýtali Liddella čo si myslí o vyjadrení Jonesa.

 

"Niekto mi spomínal, že sa k tomu vyjadril na Twitteri, ale ja ho nesledujem tak neviem čo presne napísal. Neviem či si minule vypočul celý rozhovor ale bol by som rád keby aj on hovoril o podobných veciach. Malo by ma to teraz naštvať? Vôbec sa s tým ani nezaoberám. Ale ja som naďalej toho istého názoru ako predtým. Za svojich najlepších čias, by som s ním nemal žiadne problémy, určite by som ho knokautoval. Jeho údery nie sú vôbec silné a jeho zápasenie by na mňa nestačilo"

 

Chuck "The Iceman" Liddell je 46 ročný zápasník, ktorý patrí k legendám MMA. Jeho profesionálna kariéra začala v roku 1998 a zápasil až do roku 2010. Jeho skóre je 21 výhier a 8 prehier. Titulový opasok UFC získal v roku 2005 a úspešne ho obhájil štyrikrát. V roku 2009 sa dostal do siene slávy UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona