Legenda Legie Jerzy Podbrožny: Duda dáva málo gólov

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 15:18 • 2 min
Legenda Legie Jerzy Podbrožny: Duda dáva málo gólov

POZNAŇ - Pred nedeľňajším šlágrom 25. kola najvyššej poľskej futbalovej súťaže Ekstraklasy medzi Lechom Poznaň a Legiou Varšava (2:1) poskytol niekdajší hráč oboch spomenutých klubov Jerzy Podbrožny rozhovor portálu gwizdek24.pl, v ktorom vyslovil svoj názor aj na mladú slovenskú hviezdu Ondreja Dudu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný Podbrožny v deväťdesiatich rokoch minulého storočia hájil farby Lecha aj Legie a v šiestich dueloch nastúpil aj v drese poľskej reprezentácie. 

 

Rodák z Przemysla vyhlásil, že zo súčasných kádrov oboch mužstiev by sa v tíme Legie Varšava spred dvadsiatich rokov neuplatnil nikto. Neušetril dokonca ani mladého slovenského reprezentanta Ondreja Dudu, ktorému do budúcnosti predpovedajú prestup do bohatšieho klubu za vysoké odstupné. "Je to talentovaný futbalista, ale u nás by mal problémy. Strieľa málo gólov. Ak má niekto za ofenzívneho stredopoliara zaplatiť také veľké peniaze, hráč musí dávať góly. Prihrávky na presné zásahy nestačia. V tomto smere má Ondrej pred sebou ešte veľa práce," vyhlásil Podbrožny, ktorý v rokoch 1994 - 1996 strelil v drese varšavského mužstva v 78 stretnutiach 45 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies