Legenda Connors ponúkol spoluprácu tenisovému rebelovy Kyrgiosovi

NETKY.SK • 21 Október 2016, 16:43 • 2 min
Legenda Connors ponúkol spoluprácu tenisovému rebelovy Kyrgiosovi

BRATISLAVA - Austrálsky tenisový rebel Nick Kyrgios dostal verejnú ponuku na spoluprácu od americkej legendy Jimmyho Connorsa.

slovakia

left justify in out

"Chceš byť najlepší. Oslov ma. Naučíš sa hrať, planúť, víťaziť! Tvoja voľba, či budeš len priemer! Veľa šťastia," napísal na verifikovanom twitteri 64-ročný niekdajší líder svetového rebríčka Connors, ktorý v minulosti trénersky viedol krajana Andyho Roddicka a Rusku Mariu Šarapovovú, v druhom prípade to bolo len na veľmi krátke obdobie zahŕňajúce jediný duel.

Dvadsaťjedenročný 14. muž renkingu Kyrgios najčerstvejšie vzbudil rozruch, keď 12. októbra po zisku titulu v Tokiu vypustil zápas 2. kola v Šanghaji proti Nemcovi Mischovi Zverevovi (3:6, 1:6). Pôvodne dostal pokutu 16 500 USD, Asociácia tenisových profesionálov (ATP) mu dodatočne vyrubila ďalších 25 000 USD a k tomu dištanc na osem turnajových týždňov do 15. januára 2017, z ktorých však môžu byť tri týždne do 7. novembra, ak rodák z Canberry absolvuje poradenský program u športového psychológa alebo alternatívu tohto typu schválenú ATP.

Vo štvrtok vyvstalo, že Kyrgios dostal od vedenia halového turnaja v holandskom Rotterdame zelenú a môže sa 19. februára zapojiť do exhibičného zápasu celebrít v rámci termínovo kolidujúceho víkendu All-Star 2017 severoamerickej basketbalovej NBA v New Orleanse. Šéf podujatia ATP World Tour 500 ABN AMRO World Tennis Tournament Richard Krajicek na twitteri konkretizoval, že hráčov manažment vzniesol takúto žiadosť už pred niekoľkými týždňami a rotterdamskí funkcionári sa rozhodli vyhovieť veľkému fanúšikovi basketbalu Kyrgiosovi aj pod vplyvom obavy, že inak by mohol znova predviesť laxný prístup.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies