Legenda Cacau sa vrátil do Stuttgartu, klubu chce pomôcť v ťažkej situácii

NETKY.SK • 2 Február 2016, 12:38 • 2 min
Legenda Cacau sa vrátil do Stuttgartu, klubu chce pomôcť v ťažkej situácii

STUTTGART - Bývalý člen nemeckého národného futbalového tímu Cacau sa vrátil do VfB Stuttgart.

slovakia

left justify in out

Legenda klubu však nebude staronovou akvizíciou bundesligového mužstva, ale jeho rezervy, ktorej má pomôcť k záchrane v III. lige. Tridsaťštyriročný útočník naposledy pôsobil v japonskom tíme Cerezo Osaka. Po ukončení angažmánu sa v lete vrátil do Nemecka a z viacerých ponúk uprednostnil výpomoc VfB II do konca aktuálnej sezóny.


Skúsený zakončovateľ a 23-násobný nemecký reprezentant sa v klube pripravoval už niekoľko mesiacov, okrem tréningov absolvoval nedávno aj sústredenie a v lete ho čakajú rozhovory so stuttgartským vedením o forme prípadnej ďalšej spolupráce.

 

"Rozhodol som sa pomôcť druhému mužstvu v ťažkej športovej situácii. Teším sa na túto výzvu," uviedol Claudemir Jerônimo Barreto známy ako Cacau, ktorý namiesto tradičnej osemnástky bude mať na drese číslo 36.


Brazílsky rodák odohral za VfB Stuttgart 263 zápasov, v ktorých strelil 80 gólov. Za Nationalelf sa presadil šesťkrát. V Japonsku bola jeho bilancia za Cerezo 24 stretnutí a 7 gólov. Pred príchodom do Stuttgartu hrával na najvyššej úrovni aj za 1. FC Norimberg (44/8).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies