Legenda AS Rím Francesco Totti mal platiť polícii za ochranu jeho detí pred únosom

NETKY.SK • 11 November 2015, 18:59 • 2 min
Legenda AS Rím Francesco Totti mal platiť polícii za ochranu jeho detí pred únosom

RÍM – V Taliansku sa dnes objavili neuveriteľné správy, ktoré sa týkajú aj futbalového klubu AS Rím a ich legendárneho kapitána Francesca Tottiho.

slovakia

left justify in out

Správy talianskeho denníku La Stampa uvádzajú, že politik Luca Odevaine povedal, že Totti platil policajtom, aby chránil svoje deti pred únosom. Odevaine je zapletený do korupčného škandálu týkajúceho sa mafie v Ríme.

Ak sa tieto správy potvrdia, tak by sa Totti mohol ocitnúť vo vážnych problémoch, nakoľko technicky podplácal verejného činiteľa a dopustil sa korupčného konania. Verejnosť reagovala na správy vyjadrením podpory Tottimu, že konal ako otec v zúfalej situácii.

V roku 2008 Totti nadobudol podozrenie, že by jeho deti mohli byť v nebezpečenstve po tom, čo dostal výstrahu o možnom sprisahaní a únose.

Noviny La Gazzetta tvrdia, že policajti boli pred dôchodkom a dávali pozor na deti v čase, keď boli mimo službu. Ako noviny ďalej informovali, Tottiho fitness tréner Vito Scala mal informovať Odevaineho, že istý fanúšik z tvrdého jadra ultras, ktorý bol v tom čase prepustený z väzenia, priznal, že mu ponúkli €50.000, ak unesie futbalistove dieťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona