Leeds neuspeli už v treťom zápase, Rösler opúšťa trénerskú lavičku

NETKY.SK • 19 Október 2015, 14:24 • 2 min
Leeds neuspeli už v treťom zápase, Rösler opúšťa trénerskú lavičku

LEEDS - Tréner futbalistov Leeds United Uwe Rösler končí svoje pôsobenie na lavičke tohto tímu druhej najvyššej anglickej súťaže. Štyridsaťšesťročný nemecký kormidelník (nar. 15. novembra 1968) neuspel so svojimi zverencami už v treťom dueli za sebou a v tabuľke The Championship medzi dvoma tuctami účastníkov patrí mužstvu po jedenástich odohraných kolách až 18. miesto s 11 bodmi.

slovakia

left justify in out

Klub informoval na twitteri o odchode Röslera s tým, že oficiálne stanovisko zverejní ešte v pondelok. Leeds United prehral v sobotňajšom domácom dueli s lídrom klasifikácie Brightonom 1:2, predtým nezabodoval opäť doma proti Birminghamu City (0:2) a ani na pôde FC Middlesbrough (0:3). Rodák z nemeckého Altenbergu Uwe Rössler prišiel do Leedsu v máji a s vedením klubu podpísal kontrakt na dva roky. Na Britských ostrovoch je trénerom už takmer päť rokov, predtým viedol aj Brentford (2011-2013) a Wigan Athletic (2013 - 2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies