LeBron v našej ére? Iba priemerný hráč, tvrdí Rodman

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 10:02 • 2 min
LeBron v našej ére? Iba priemerný hráč, tvrdí Rodman

NEW YORK - LeBron James sa síce môže popýšiť honorom najospevovanejšieho basketbalistu súčasnosti, ale podľa bývalej hviezdy NBA Dennisa Rodmana sú jeho porovnávania s najlepším z najlepších Michaelom Jordanom scestné.

slovakia

left justify in out

"Ak by hral na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov, teda v našej ére, bol by iba priemerným hráčom. Nechápte ma zle, je to skvelý basketbalista, čertovsky dobrý. Ale dokázať to, čo Mike, vážne. Michael... To, čo predvádzal, oplývalo charizmou, malo kumšt. U LeBrona mi chýba iskra," vyznal sa v talkšou The Dan Patrick Show bývalý skvelý krídelník Rodman, ktorý svojho času patril k najlepšie brániacim hráčom v NBA a päťkrát v nej triumfoval. 

James sa s Miami Heat v súčasnosti usiluje o svoj druhý titul v kariére, Jordan ich má zo slávnej chicagskej epochy na konte šesť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies