LeBron sa nebráni zotrvaniu v Miami do konca kariéry

NETKY.SK • 13 September 2013, 08:59 • 2 min
LeBron sa nebráni zotrvaniu v Miami do konca kariéry

MIAMI - Najoslavovanejší basketbalista súčasnosti LeBron James vyhlásil, že v klube Miami Heat, s ktorým v uplynulých dvoch sezónach vybojoval tituly šampióna NBA, by rád zostal až do konca kariéry. Univerzál schopný hrať plnohodnotne až na štyroch pozíciách sa bude môcť v lete 2014 vďaka hráčskej opcii v zmluve rozhodnúť, kam povedú jeho ďalšie kroky.

slovakia

left justify in out

"Nemám najmenšie tušenie, čo sa stane. Rád by som strávil zvyšok kariéry v Miami, v tomto skvelom tíme a organizácii, aby sme spoločne získavali ďalšie tituly. To by bolo ideálne. Nikto však nevie, čo príde na konci nadchádzajúcej sezóny. To je črta biznisu - neviete, čo prinesie zajtrajšok," podotkol v rozhovore pre ESPN 28-ročný krídelník, ktorý v nasledujúcom ročníku zarobí len na základe zmluvy s Heat vyše 19 miliónov dolárov. 

Americký reprezentant James podpísal v júli 2010 kontrakt s Miami na šesť rokov, odvtedy priviedol tím k dvom titulom (2012, 2013). V zámorí sa skloňuje jeho možný angažmán v Los Angeles Lakers, keďže slávny kalifornský klub bude môcť na budúci rok vďaka veľkej rezerve pod platovým stropom pomýšľať na príchod až dvoch superhviezd. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies