Lebron poslal Kobemu odkaz do neba

NETKY.SK • 28 Január 2020, 09:38 • 2 min
Lebron poslal Kobemu odkaz do neba

Basketbal, ale aj šport ako taký, pocítil koncom minulého týždňa obrovskú stratu. Legendárny hráč Los Angeles Lakers Kobe Bryant zahynul pri páde helikoptéry. Jeho smrť výrazne zasiahla aj LeBrona Jamesa, ktorý sa po oznámení tejto správy rozplakal.

slovakia

left justify in out

Písanie bolo ťažké

Až deň po leteckej tragédii sa odhodlal napísať najlepší basketbalista sveta príspevok na sociálnej sieti Instagram, hoci sa mu to určite nerobilo ľahko. LeBron mal s Kobem blízky vzťah a v organizácii Lakers sa stal jeho nástupcom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NBACEPTE {0.7K} (@nbacepte),

 

Odkaz pre Kobeho 
"Kamarát, sedím tu a snažím sa niečo napísať v tomto príspevku, ale vždy, keď sa o to snažím, začnem plakať a iba rozmýšľam o tebe, neteri 'Gigi' - o našom priateľstve, pute a bratstve. V nedeľu ráno, predtým ako som odišiel z Philadelphie naspäť do Los Angeles, sme sa ešte bavili. Nemyslel som si, že to bude naša posledná konverzácia. Som zlomený a zničený. Mám ťa rád, brat môj. Úprimne súcitim s Vanessou (Kobeho manželka) a vašimi deťmi," napísal LeBron James na cez svoj účet na Instagrame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@team._.logang),

 

"Sľubujem ti, že budem v tvojom odkaze pokračovať. Znamenal si veľmi veľa pre nás všetkých, špeciálne pre tím Lakers. Je mojou povinnosťou, aby som pokračoval. Prosím, daj mi silu z nebies a dávaj na mňa pozor. Je toho oveľa viac, čo by som chcel povedať, ale teraz to nemôžem urobiť, pretože sa nemôžem cez toto preniesť. Kým sa znova nestretneme," uviedol v druhej polovici svojho statusu 35-ročný rodák z Akronu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

Príspevok, ktorý zdieľa LeBron James (@kingjames),

 

Bol jeho vzorom 
Zaujímavosťou je, iba niekoľko hodín pred smrťou Kobeho Bryanta ho James prekonal v počte nastrieľaných bodov v NBA. Práve päťnásobný šampión NBA a dvojnásobný olympijský víťaz bol Jamesovým veľkým vzorom. "Iba som počúval, čo hovorí. Zapamätal som si najmä to, že ak chcem patriť k najlepším, musím najprv odviesť poriadnu prácu," zaspomínal si LeBron na prvé stretnutie s Kobem Bryantom, ktorý už ďalšie cenné rady nebude mať možnosť rozdať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies