LeBron James sa vzdáva svojho čísla 23

NETKY.SK • 28 Jún 2019, 12:24 • 2 min
LeBron James sa vzdáva svojho čísla 23

Bratislava - Americká basketbalová hviezda sa rozhodla zmeniť svoje číslo na klubovom drese. LeBron, už mnohé roky považovaný za najlepšieho hráča sveta, tak dostane vo svojej profesionálnej basketbalovej kariére NBA už svoje tretie číslo. Samozrejme by to bolo iba za predpokladu, pokiaľ by sa nevrátil k svojej "6", ktorú nosil na drese Miami Heat 4 roky.

slovakia

left justify in out

Dôvod, prečo sa LeBron takto rozhodol, je úplne prostý. Počas leta totiž Lakers získali hviezdu Anthony Davisa, ktorý celú svoju kariéru nosí an drese rovnaké číslo ako James. LeBron sa ale zachoval ako správny profesionál a sám od seba ponúkol "svoju" 23 novej akvizícii Lakers. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LeBron: Takımdaki en iyi oyuncuya numarasını vermek isedim. #anthonydavis #lebronjames

Príspevok, ktorý zdieľa NBA`de Bugün (@bugun_nba),

 

Na internete sa hneď rozbehla diskusia, aké číslo si na seba LeBron v budúcej sezóne oblečie. LA LAkers je však organizácia s bohato históriou čo znamená, že niektoré čísla sú už vyradené. Tými poslednými sú 8 a 24, ktoré nosil Kobe Bryant. Okrem toho si LeBron nebude môcť vybrať ani tieto čísla: 11, 13, 22, 25, 32, 33, 34, 42, 44, 52). Shaquille O’Neal nosil napríklad v zlato-fialovom drese číslo 34, jerry West zase 44. Každé jedno je vyvesené pod stropom Staples Centre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#diesel #shaq #shaquilleoneal #oneal #losangeles #losangeleslakers #throwingitdown #dunk

Príspevok, ktorý zdieľa Damione Thompson (@dthompson01),

 

LeBrononove číslo sa teda s určitosťou zmení. Spôsobí to aj dominový efekt ohľadom kúpi jho dresov s novým číslom. Nech bude hrať ale LeBron v drese s akýmkoľvek číslom, vždy bude pre súpera predstavovať najväčšiu hrozbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies