LeBron debutoval v Clevelande 12 bodmi, začal trojkou

NETKY.SK • 6 Október 2014, 17:32 • 2 min
LeBron debutoval v Clevelande 12 bodmi, začal trojkou

CLEVELAND - Obnovený debut v drese basketbalového Clevelandu má za sebou LeBron James. Hviezdny krídelník sa do Ohia vrátil v lete po štyroch rokoch strávených v Miami a v nedeľňajšom prvom prípravnom zápase Cavaliers proti úradujúcemu euroligovému šampiónovi Maccabi Tel Aviv prispel 12 bodmi k presvedčivému víťazstvu 107:80.

slovakia

left justify in out

James odohral s dvadsaťtrojkou na drese 19:35 min, jeho prvý kôš bol trojbodovej hodnoty. Celkovo premenil 4 z 11 pokusov z hry, pridal po štyri doskoky aj asistencie.

 

"Skvelý pocit, ktorý vo mne bude ešte dlho pretrvávať. Som nadšený, že som späť na tejto palubovke pred týmto publikom. Vždy je skvelé odísť zo zápasu ako víťaz bez ohľadu na to, či ide o prípravu alebo nie," komentoval na klubovom webe James. 

 

Premiéru v novom tíme si odkrútila aj predsezónna posila Clevelandu z Minnesoty Kevin Love (8 bodov, 11 doskokov), takisto člen základnej päťky. V nej nechýbali rozohrávači Kyrie Irving, Dion Waiters a na poste centra nastúpil Tristan Thompson. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies