LeBron dal mame biele porsche previazané červenou stuhou

NETKY.SK • 21 Február 2014, 12:10 • 2 min
LeBron dal mame biele porsche previazané červenou stuhou

MIAMI - Narodeninový darček basketbalistu LeBrona Jamesa venovaný mame Glorii slávil veľký úspech. Bodaj by nie, krídelník Miami Heat jej vybral luxusné biele Porsche Panamera previazané červenou stuhou.

slovakia

left justify in out

"Uži si ho a ľúbim ťa, mama! Snažím sa prísť na to, ako ti zniesť k nohám celý svet, ale dovtedy si vychutnaj túto hračku!" zanechal James mame odkaz na Instagrame s priloženou fotodokumentáciou.

LeBron má byť matke za čo vďačný, na svet ho priviedla, keď mala iba šestnásť rokov a vyrastali bez otca. Dvojica sa v začiatkoch ťažko pretĺkala životom v Akrone v Ohiu, mladá prvorodička si nevedela nájsť prácu a so svojím potomkom často menila strechu nad hlavou. Malému LeBronovi pomohol v tom čase tréner mládežníkov amerického futbalu Frank Walker, v rodine ktorého našiel priaznivejšie rodinné prostredie a práve on ho ako deväťročného priviedol k basketbalu. V súčasnosti už 29-ročná celosvetovo etablovaná basketbalová hviezda sa tiež vyznala: "Wow, otec, vieš čo, nepoznám ťa. Netuším, kto si, ale aj kvôli tebe som dnes tým, kým som. Tvoja neprítomnosť ma vždy hnala dopredu. V mojej súčasnej situácii, keď môžu ľudia v mojom okolí vďaka mne rásť, by som možno nebol, ak by som mal dvoch rodičov, dve sestry, psa a dom s bielym plotom, vieš?"

 
LeBron sa s nepriazňou osudu popasoval statočne, je dvojnásobný olympijský víťaz, dvojnásobný šampión NBA a štvornásobný najužitočnejší hráč súťaže s desiatkami miliónov dolárov na bankových účtoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies