LeBron: Budem jeden zo štyroch najlepších hráčov histórie NBA

NETKY.SK • 14 Február 2014, 11:38 • 2 min
LeBron: Budem jeden zo štyroch najlepších hráčov histórie NBA

MIAMI - LeBron James už teraz nepochybne tvorí neoddeliteľnú súčasť histórie NBA, kde je vo veku 29 rokov nezmazateľne zapísaný ako jej dvojnásobný víťaz i štvornásobný najužitočnejší hráč.

slovakia

left justify in out

"V čase odchodu do basketbalového dôchodku budem jedným zo štyroch najlepších hráčov, ktorí kedy nastúpili v tejto súťaži. Som o tom presvedčený," vyhlásil smelo v NBA TV James, ktorý sa dávno pred dovŕšením tridsiatky pýšil prezývkou "kráľ". 

Krídelník Miami má jasno, čie podobizne by dal vytesať do basketbalového Mount Rushmore, obdoby svetoznámeho pamätníka štvorice bývalých prezidentov USA Washingtona, Jeffersona, Lincolna a Roosevelta vytesaného do žulového skalného masívu v Južnej Dakote. "Pri prvých troch menách je to ľahké: Michael Jordan, Larry Bird a Magic Johnson," vysúkal z rukáva rodák z Akronu v Ohiu a po chvíli premýšľania doplnil: "Oscar Robertson". James dodal, že ak by existoval v skalách monument zložený z hláv spomenutých štyroch basketbalistov, pri jeho odchode zo scény NBA by mali tesári plné ruky práce. "Niekoho by museli odstrániť. Ak by ma nechceli mať v tejto štvorici, mali by mi v tých skalách nájsť iné miesto. Ale o tom nerozhodujem ja, to je práca pre architektov." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies