Lebedev pochválil ruských fanúšikov za "dobre odvedenú prácu"

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 21:55 • 2 min
Lebedev pochválil ruských fanúšikov za "dobre odvedenú prácu"

MOSKVA - Člen Ruskej futbalovej únie a jeden z hovorcov parlamentu Igor Lebedev pochválil futbalových fanúšikov za "dobre odvedenú prácu" počas víkendovej bitky s anglickými "rowdies". Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Nevidím nič zlé na bitke fanúšikov, naopa,k odviedli dobrú prácu. Len tak ďalej," napísal na sociálnej sieti Twitter člen ultranacionalistickej strany LDPR Lebedev.

 

Približne 150 fanúšikov sa zapojilo do sobotňajšej potýčky v jednom z dejísk finálového turnaja majstrovstiev Európy. "Čo sa udialo v Marseille, ale aj iných francúzskych mestách, nie je vina fanúšikov, ale policajných zložiek, ktoré nedokážu organizovať takého podujatia," napísal Lebedev.

 

Anglicku a Rusku pohrozila Európska futbalová únia (UEFA) vylúčením z finálového turnaja v prípade, že sa fanúšikovské nepokoje budú v ďalšom priebehu turnaja opakovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona