Lea Michele si zahrá v seriáli Zákon gangu

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 13:35 • 2 min
Lea Michele si zahrá v seriáli Zákon gangu

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lea Michele, známa ako Rachel Berry z úspešného televízneho projektu Glee (2009), si zahrá v záverečnej siedmej sezóne seriálu Zákon gangu (2008).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná rodáčka z New Yorku o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Dnes som vstala úplne nadšená. Musím sa s vami podeliť o zábavné novinky... Objavím sa v epizóde mojej obľúbenej šou Zákon gangu!" napísala. Michele stvárni empatickú čašníčku Gertie, ktorá je zároveň slobodnou matkou. Okrem nej sa v seriáli premiérovo predstavia aj Marilyn Manson, Annabeth Gish, Courtney Love a Malcolm-Jamal Warner.

 

Lea Michele sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Okrem spomínaného televízneho hitu Glee sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011). Na konte má debutový album Louder, ktorý vyšiel tento rok vo februári. Zo štúdiovky pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa umiestnila na štvrtej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200. V minulosti boli jej partnermi kolegovia Cory Monteith, Matthew Morrison, John Lloyd Young alebo Theo Stockman. V súčasnosti randí s bývalým gigolom Matthewom Paetzom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies