Lea Michele si dala urobiť tetovanie na počesť Coryho Monteitha

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 08:48 • 2 min
Lea Michele si dala urobiť tetovanie na počesť Coryho Monteitha

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lea Michele si dala urobiť tetovanie na počesť jej zosnulého partnera Coryho Monteitha, ktorý zomrel v júli 2013. O novej ozdobe informovala samotná 29-ročná rodáčka z New Yorku, ktorá zverejnila čiernobielu fotografiu prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

„Ďalšie... pre môjho quarterbacka,“ napísala Michele k snímke tetovania v podobe číslice päť. Práve toto označenie pritom nosil na futbalovom drese Finn Hudson, ktorého Monteith po jej boku stvárňoval v seriáli Glee (2009 - 2015) až do svojej smrti vo veku 31 rokov, keď skonal na následky predávkovania.

 

 

And one more.. for my Quarterback.. #5 ❤️

Fotka uverejnená používateľom Lea Michele (@msleamichele),

 

 

Predstaviteľka Rachel Berry zo spomínanej série následne od roku 2014 randila s modelom Matthewom Paetzom, s ktorým sa koncom februára rozišli. Pár sa zoznámil pri nakrúcaní videoklipu k piesni On My Way, ktorá sa nachádza na interpretkinom debutovom albume Louder (2014).


Lea Michele sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým zo spomínaného televízneho hitu Glee, vďaka ktorému ju dva razy nominovali na Zlatý glóbus a raz na Primetime Emmy. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011) či seriáli Scream Queens (2015). Na konte má debutový album Louder, z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa dostala najvyššie na štvrtú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona