Lea Michele čoskoro vydá nový album

NETKY.SK • 5 Január 2017, 15:14 • 2 min
Lea Michele čoskoro vydá nový album

NEW YORK - Americká herečka a speváčka Lea Michele plánuje čoskoro uviesť na trh svoj druhý štúdiový album. Tridsaťročná interpretka o tom informovala prostredníctvom sociálnych sietí, pričom prezradila, že onedlho absolvuje niekoľko živých vystúpení.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z New Yorku, ktorá má zatiaľ na konte debutový album Louder (2014), však o pripravovanej nahrávke neposkytla žiadne bližšie informácie.


Lea Michele Sarfati sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým ako Rachel Berry zo seriálu Glee (2009 - 2015), vďaka ktorému ju dva razy nominovali na Zlatý glóbus a raz na Primetime Emmy. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011) či seriáli Scream Queens (2015). Zo spomínaného albumu Louder pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa dostala na štvrtú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona