Lea Michele a Kate Upton sa predstavia v komédii The Layover

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 15:37 • 2 min
Lea Michele a Kate Upton sa predstavia v komédii The Layover

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lea Michele a modelka Kate Upton sa predstavia v pripravovanej komédii The Layover. Novinku nakrúti William H. Macy, ktorého vďaka filmu Fargo (1996) nominovali na Oscara v kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Šesťdesiatpäťročný rodák z Floridy si v snímke aj zahrá. O scenár sa postarajú David Hornsby a Lance Krall.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Upton, ktorá sa objavila napríklad v romantickej komédii Jedna za všetky (2014) a 28-ročná Michele stvárnia dlhoročné kamarátky bojujúce o priazeň rovnakého muža. "Obe sú neobyčajné, ambiciózne a veselé ženy. Bude to zábava," uviedol Macy na margo herečiek.

 

Lea Michele sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým ako Rachel Berry z televízneho hitu Glee (2009 - 2015), vďaka ktorému ju napríklad dva razy nominovali na Zlatý glóbus. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011). Na konte má debutový album Louder (2014), z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa umiestnila na štvrtej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200.

 

Kate Upton je známa najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v rokoch 2012 a 2013, zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Práve tento magazín ju v roku 2011 vyhlásil za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval spomínanú titulnú stranu exkluzívneho čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov, napríklad na titulke Vanity Fair k jeho 100. výročiu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona