Le Penová vymenovala riaditeľa svojej predvolebnej kampane

NETKY.SK • 18 September 2016, 09:47 • 2 min
Le Penová vymenovala riaditeľa svojej predvolebnej kampane

PARÍŽ - Predsedníčka francúzskeho Národného frontu (FN) Marine Le Penová vymenovala riaditeľa svojej kampane pred prezidentskými voľbami, ktoré sa vo Francúzsku uskutočnia na budúci rok.

slovakia

left justify in out

Stal sa ním David Rachline, ktorý je primátorom mesta Fréjus za FN a v posledných voľbách sa stal aj členom Senátu. Na svojej webovej stránke o tom informoval francúzsky denník Le Figaro.


Le Penová dnes vo vysielaní rozhlasovej stanice France Bleu Provence uviedla, že len 28-ročný Rachline je "mužom, ktorý symbolizuje mladosť, pracovitosť, zásluhy, vernosť a - treba povedať aj toto: úspech".
Rachline je sympatizantom a aktivistom FN od svojich 15 rokov, uviedli dnes francúzske médiá s tým, že jeho vymenovanie do vysokej funkcie v Le Penovej štábe sa vo všeobecnosti očakávalo. 


Vo Fréjuse sa počas tohto víkendu koná tradičné stretnutie členov i sympatizantov FN, ktorého cieľom tentoraz je diskutovať o prvej etape predvolebnej kampane Marine Le Penovej.


V rozhovoroch s novinármi dnes Le Penová odmietla uviesť svoju prognózu o postupujúcich do druhého kola prezidentských volieb, kam by sa podľa väčšiny prieskumov verejnej mienky mala kvalifikovať aj ona sama. Uviedla, že o tom, kto postúpi do druhého kola volieb, rozhodnú Francúzi. Vyhlásila však, že jej šance na úspech sú väčšie ako kedykoľvek doteraz.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies