Le Guen nebude trénovať Nigériu, rozmyslel si to

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 11:13 • 2 min
Le Guen nebude trénovať Nigériu, rozmyslel si to

ABUJA - Francúz Paul le Guen (52) sa napokon nestane trénerom futbalistov Nigérie. Predstavitelia Nigérijskej futbalovej federácie (NFF) oznámili, že hlavný adept na pozíciu reprezentačného kouča adresoval svoje pripomienky k zmluve a nakoniec sa rozhodol, že nechce žiť v Nigérii.

slovakia

left justify in out

"Nemáme problém s týmto Le Guenovým rozhodnutím. V zálohe máme niekoľko vysokokvalifikovaných ľudí, ktorí by radi zastávali post trénera reprezentácie," uviedol predstaviteľ NFF Suleiman Yahaya-Kwande. Nigéria hľadala nového kormidelníka od februára, keď na lavičke národného tímu skončil Sunday Oliseh.

 

Le Guen predtým v kariére viedol na klubovej úrovni Rennes, Lyon, Glasgow Rangers, Paríž Saint-Germain, trénoval aj národné tímy Kamerunu a Ománu. Nigéria sa nekvalifikovala na budúcoročný Africký pohár národov a svoju pozornosť sústredí na kvalifikáciu na MS 2018 do Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona