Le Clos a Hosszúová znova víťazmi SP, dostali po stotisíc

NETKY.SK • 3 November 2014, 11:19 • 2 min
Le Clos a Hosszúová znova víťazmi SP, dostali po stotisíc

SINGAPUR - Víťazmi sedemdielneho seriálu plaveckého Svetového pohára FINA 2014 v krátkom bazéne sa znova stali Chad le Clos a Katinka Hosszúová.

slovakia

left justify in out

Pre 22-ročného Juhoafričana i o tri roky staršiu Maďarku ide o tretie prvenstvo v tejto súťaži. Univerzálka z Pécsu nazbierala na tohtoročných podujatiach v Európe, na Strednom Východe a v Ázii astronomických 51 zlatých medailí, ku ktorým pridala 8 strieborných a 9 bronzových kovov (celkovo 68). Durbanský rodák Le Clos pozbieral 27 zlatých medailí. Obaja získali za prvenstvo šek na stotisíc dolárov.

 

"Som trochu unavená, ale rozhodne šťastná s týmto rokom. Víťazstvo v seriáli pre mňa mnoho znamená, nikdy som ani nesnívala o troch triumfoch po sebe. Nemyslím si, že som plávala priveľa disciplín. Nebojím sa prehry ani výzvy zvíťaziť," komentovala na oficiálnom webe SP výborná krauliarka, motýľkarka, znakárka aj polohovkárka Hosszúová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies