LCD Soundsystem údajne plánujú reunion

NETKY.SK • 31 December 2015, 13:14 • 2 min
LCD Soundsystem údajne plánujú reunion

NEW YORK - Americká formácia LCD Soundsystem vraj plánuje reunion. Skupina by sa mala na budúci rok v apríli predstaviť na kalifornskom Coachella Music & Arts Festivale. Informáciu potvrdil pre denník The New York Times nemenovaný zdroj z okolia organizátorov podujatia.

slovakia

left justify in out

Rovnaký zdroj tiež potvrdil nedávne správy o koncerte kapely Guns N' Roses na spomínanom festivale s pôvodným gitaristom Slashom, ktorý s formáciou naposledy vystúpil v roku 1993. Coachella v minulosti zažila comebacky interpretov ako napríklad Rage Against the Machine v roku 2007 či Outkast v roku 2014.


Projekt LCD Soundsystem vytvoril v roku 2001 James Murphy. Na konte majú tri štúdiové nahrávky - LCD Soundsystem (2005), Sound of Silver (2007) a This Is Happening (2010). Formácia, ktorá získala tri nominácie na Grammy, v roku 2011 oznámila koniec pôsobenia. Nedávno zverejnila skladbu Christmas Will Break Your Heart.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona