L.Bílá: Nebála by som sa vydať po tretí raz

NETKY.SK • 5 Apríl 2011, 07:12 • 2 min
L.Bílá: Nebála by som sa vydať po tretí raz

L.Bílá: Nebála by som sa vydať po tretí raz

slovakia

left justify in out

img

Aj na Slovensku populárna česká speváčka Lucie Bílá, ktorá 7. apríla oslávi 45. narodeniny a krátko po nich sa predstaví i na koncertoch v Košiciach, Prievidzi a Bratislave, zvažuje opätovný vstup do manželského zväzku.

Vyplýva to z rozhovoru, ktorý poskytla hudobnej televíznej stanici Óčko a o ktorého obsahu s predstihom informoval webový portál idnes.cz.

"Ja si myslím, že to k tomu nejako patrí. Nebála by som sa vydať po tretí raz. Nehovorím, že čosi také plánujem, ale v hlave to mám a pokiaľ to všetko bude tak pekné, ako to je, tak si ten vzťah zaslúži potvrdiť," povedala speváčka na margo vzťahu s podnikateľom Petrom Makovičkom.

Mnohonásobná Zlatá slávica sa vyznala, že by rada opäť zasadla do poroty súťaže talentov televízií Joj a Prima Česko Slovensko má talent. "Keby takáto ponuka prišla a bol by to rovnaký tím, tak by som to vzala. Bola by som rada a tešila by som sa," uviedla speváčka.

Iba deň po životnom jubileu sa speváčka predstaví v pražskej Lucerne, kam si údajne pripravila darček pre všetkých, ktorí prídu. Súčasťou slávnostného koncertu bude aj krst nového titulu speváčky Duety naBílo.

Zdroj/TASR/www.idnes.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies