Lažo pokračuje v Skalici, Záhoráci od pondelka na ľade

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 13:30 • 2 min
Lažo pokračuje v Skalici, Záhoráci od pondelka na ľade

SKALICA - V pondelok predpoludním začali s prípravou na ľade aj extraligoví hokejisti HK 36 Skalica. Trénerskému tandemu Josef Turek, Štefan Mega sa v nedeľu popoludní hlásila trojica brankárov, desať obrancov a pätnásť útočníkov.

slovakia

left justify in out

Do prípravy HK 36 sa zapojili aj Martin Sloboda, Lukáš Kozák a Peter Trška zo Slovana Bratislava. Nechýbal ani útočník Miroslav Lažo, ktorý sa podľa informácie na oficiálnom klubovom webe s vedením Skalice dohodol na predĺžení spolupráce. Spolu s 35-ročným krídelníkom budú v skalickej šatni nositeľmi skúseností aj center René Školiak a brankár Miroslav Lipovský. Otázne je zotrvanie Žigmunda Pálffyho, ktorý údajne reálne zvažuje ukončenie hráčskej kariéry. Štyridsaťjedenročný krídelník by tak chcel urobiť najradšej v rodnej Skalici, pred novou sezónou však dostal ponuky aj z českej extraligy od Brna či Vítkovíc. "Voľno bolo dlhé. Už sme mohli byť dávno na ľade, ale keď niekto naplánoval, že ligu začíname až 17. septembra, tak ten čas bol dostatočný. My starší sme sa aspoň aj preliečili z nejakých boľačiek. Myslím si, že sme všetci dobre pripravení na nasledujúcu sezónu. Ja osobne som voľno trávil golfom a tenisom. Bolo to príjemné," cituje web Skalice Reného Školiaka.

Zo Skalice v medzisezónnom období odišli Ivan Jankovič, Henrich Jaborník, Igor Bobček, Juraj Jurík, Michal Klejna či Rastislav Konečný.

Neúspešný štvrťfinalista play-off z predchádzajúcej sezóny Tipsport extraligy absolvuje prvý prípravný zápas v utorok 6. augusta doma proti výberu Francúzska do 23 rokov, v ďalších dueloch nastúpi proti tímom z Česka a v Trenčíne sa zúčastní na turnaji Rona Cup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies