Lazio za rasizmus fanúšikov s pokutou a uzavretím štadióna

NETKY.SK • 4 Február 2016, 18:13 • 2 min
Lazio za rasizmus fanúšikov s pokutou a uzavretím štadióna

RÍM - Riadiaci orgán talianskej futbalovej Serie A potrestal klub Lazio Rím pokutou 65.000 eur a uzavretím troch sektorov jeho štadióna v najbližších dvoch domácich zápasoch.

slovakia

left justify in out

Lazio pyká za rasistické správanie svojich fanúšikov v stredajšom zápase 23. kola proti SSC Neapol (0:2), informovala agentúra DPA.

 

Šestnáste víťazstvo Neapola v sezóne zatienil rasizmus domácich fanúšikov. Tí počas celého zápasu pokrikovali a urážali senegalského stopéra SSC Kalidoua Koulibalyho. Hlavný rozhodca Massimiliano Irrati z toho dôvodu v druhom polčase na niekoľko minút prerušil zápas a hráčov si zvolal do stredového kruhu.

 

"Rozhodca urobil správnu vec, pretože situácia už bola neúnosná. Vcítili sme sa do kože Kalidoua a nebol to pekný pocit. Som na neho hrdý, pretože sa s tým vyrovnal ako chlap. Určite ho to nahnevalo, ale s podporou spoluhráčov to zvládol," komentoval incident tréner hostí Maurizio Sarri.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies