Lazio v trháku pred Neapolom, tlačí na AS Rím

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 09:30 • 2 min
Lazio v trháku pred Neapolom, tlačí na AS Rím

RÍM - Najlepšou formou spomedzi účastníkov najvyššej talianskej futbalovej súťaže sa aktuálne môže pýšiť Lazio Rím. Mužstvo z "večného mesta" ťahá v rámci Serie A päťzápasovú víťaznú šnúru, vďaka ktorej sa dostalo na tretie miesto zaručujúce účasť v budúcosezónnej edícii Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Pred štvrtým Neapolom má trojbodový náskok, na mestského rivala AS figurujúceho na druhej priečke strácajú hráči Lazia už len bod.

 

Lazio v pondelok zvíťazilo v dohrávke 27. kola Serie A na pôde FC Turín 2:0, rozhodli presné zásahy 21-ročného brazílskeho ofenzívneho stredopoliara Felipeho Andersona v poslednej dvadsaťminútovke.

 

Kouč Lazia Stefano Pioli verí, že jeho zverenci môžu v konečnom účtovaní ligovej súťaže dosiahnuť druhé miesto. "Hrali sme proti silnému súperovi. Momentálne však vieme, ako v zložitých chvíľach zlomiť zápas v náš prospech. Talianska liga je ťažká, dnes sme sa o tom znova presvedčili. Musíme byť vždy maximálne pripravení," vyhlásil Pioli pre portál www.tribalfootball.com.

 

"Nemali sme optimálny štart do sezóny, ale od jej začiatku veríme, že môžeme dosiahnuť umiestnenie zaručujúce Ligu majstrov. Pokračujeme v našej ceste, momentálne sme na treťom mieste. Pokojne sa však môžeme usilovať o vyššie priečky," doplnil hrdina Lazia Felipe Anderson pre www.football-italia.net.


hb;mj



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona