Lazio si upevnilo tretie miesto v Serie A, víťazná séria trvá

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 13:01 • 2 min
Lazio si upevnilo tretie miesto v Serie A, víťazná séria trvá

RÍM 23. marca (SITA) - Hráči talianskeho futbalového klubu Lazio Rím potvrdili skvelú formu aj v nedeľňajšom stretnutí 28. kola tamojšej najvyššej súťaže Serie A proti Hellasu Verona. Zverenci trénera Stefana Pioliho zvíťazili po góloch Felipeho Andersona a Antonia Candrevu 2:0, triumfovali v šiestom ligovom dueli za sebou a upevnili si priebežnú tretiu priečku znamenajúcu účasť v predkole nasledujúcej sezóny Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

"Všetko je to o odhodlaní a vôli hráčov bojovať jeden za druhého. Sme v rozhodujúcej fáze sezóny, v žiadnom prípade neočakávame ľahký finiš. Koniec sezóny bude dramatický, o pohárovú Európu sa pobije viacero mužstiev," vyhlásil Pioli pre Sky Sports.

 

Lazio aktuálne z tretej pozície stráca už len bod na mestského rivala AS, pred štvrtou Sampdoriou Janov má náskok štyroch bodov. Zvýšil sa však odstup Rimanov od tímu SSC Neapol, ktorý je aktuálne päťbodový. "Partenopei" v najvyššej talianskej súťaži v marci ani raz nevyhrali. Prehrali v Turíne s FC (0:1), vo Verone s Hellasom (0:2) a dvakrát doma remizovali - s Interom Miláno 2:2 a naposledy v nedeľu s Atalantou bojujúcou o záchranu 1:1. SSC klesol v tabuľke Serie A na 5. priečku, najbližšie sa 4. apríla predstaví na trávniku druhého tímu tabuľky AS Rím.


hb;rk;mj



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies