Lazio Rím získalo talentovaného Slováka Denisa Petra

NETKY.SK • 8 September 2015, 14:05 • 2 min
Lazio Rím získalo talentovaného Slováka Denisa Petra

RÍM - Šestnásťročný slovenský mladík Denis Petro sa stal novou posilou mládežníckeho mužstva talianskeho futbalového klubu Lazio Rím.

slovakia

left justify in out

Odchovanec bardejovského futbalu doteraz rozvíjal svoj talent v Zemplíne Michalovce, kde bol na hosťovaní z materského klubu. "Pre Michalovce som sa rozhodol preto, lebo tam je práca s mládežou na veľmi dobrej úrovni a pritom som to nemal ďaleko domov. V každej kategórii sa nachádzalo zopár reprezentantov a konkurencia bola vyššia," vyhlásil Petro v rozhovore pre portál profutbal.sk. Slovenský tínedžer mal pôvodne namierené do poľského tímu Lech Poznaň. Priznal však, že ponuku z "večného mesta" nemohol odmietnuť.

 

"Určite som veľmi rád, že som prestúpil do takého klubu, akým je Lazio Rím. Bol som veľmi nervózny až do posledného dňa. Napokon sa všetko podarilo skompletizovať a dopadlo to dobre. Som nesmierne šťastný. Za mojím prestupom bolo veľa ľudí. V prvom rade by som sa chcel poďakovať celej mojej rodine, ktorá pri mne vždy stojí a podporuje ma v tom, čo ma baví. Samozrejme, ďakujem aj všetkým mojim trénerom, ktorí ma viedli, či už v Bardejove alebo aj v Michalovciach. Všetci mi neskutočne pomohli a každý mi dal niečo do futbalového života, za čo som im vďačný," doplnil Denis Petro, ktorý bude v Laziu zbierať ostrohy v mládežníckej súťaži Primavera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona