Lazio Rím doťahuje príchod Argentínčana Bergessia

NETKY.SK • 27 Január 2015, 17:25 • 2 min
Lazio Rím doťahuje príchod Argentínčana Bergessia

RÍM - Taliansky futbalový klub Lazio Rím v týchto hodinách intenzívne pracuje na posilnení ofenzívnej formácie.

slovakia

left justify in out

Podľa Sky Sport posilní mužstvo z "večného mesta" 30-ročný argentínsky útočník Gonzalo Bergessio zo Sampdorie Janov, ktorý by mal nahradiť srbského útočníka Filipa Djordjeviča. Kluby sa už údajne dohodli na prestupe.

 

Ako je známe, letná posila Lazia z francúzskeho FC Nantes si v sobotňajšom zápase talianskej ligy s AC Miláno (3:1) zlomila členok a mala by pauzovať približne tri mesiace. Djordjevič sa zranil v 81. min, keď si nabehol na centrovanú loptu do šestnástky, prihrávku však dobre netrafil a na lopte sa pošmykol. Z pokračujúcej akcie strelil Marco Parolo gól a upravil na konečných 3:1 pre Lazio. 

 

Odchod Bergessia do Lazia podľa talianskych médií urýchlil aj transfer Kamerunčana Samuela Eto´a z Evertonu do Sampdorie. Funkcionári janovského klubu totiž potrebujú zohnať finančné prostriedky na zaplatenie prestupovej čiastky za novú akvizíciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies