Lazio dá zrejme pred Hubočanom prednosť Rolandovi

NETKY.SK • 29 December 2015, 11:40 • 2 min
Lazio dá zrejme pred Hubočanom prednosť Rolandovi

RÍM - Taliansky futbalový klub Lazio Rím zrejme vyrieši posilnenie stopérskeho postu angažovaním Portugalčana Rolanda z Olympique Marseille. Ako informuje taliansky zdroj Il Messaggero, 30-ročný portugalský reprezentant dostane prednosť pred Slovákom Tomášom Hubočanom z Dinama Moskva, o ktorého sa Rimania taktiež zaujímajú.

slovakia

left justify in out

Žilinský rodák pôsobí od roku 2014 v Diname Moskva, kam prišiel z konkurenčného Zenitu Petrohrad. S tímom z metropoly Ruska má kontrakt do roku 2017. "Bielomodrí" si Hubočana údajne cenia na sedem miliónov eur.


Dôvodom, prečo zástupcovia Lazia uprednostňujú Rolanda, je dvakrát nižšie odstupné (3 miliónov eur, pozn.) ako v prípade Hubočana. Il Messaggero zároveň upozorňuje na skutočnosť, že Marseille je ochotné pustiť hráča, ktorý do tímu Olympique prišiel iba v lete tohto roka.

 

Medzi možnými posilami Lazia do stredu obrany sa objavilo aj meno bývalého hráča FC Liverpool Daniela Aggera, aktuálne pôsobiaceho v Bröndby Kodaň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies