Lazaret vo Zvolene, po Habšudovi prišli "bryndziari" aj o Hataša

NETKY.SK • 4 November 2015, 15:42 • 2 min
Lazaret vo Zvolene, po Habšudovi prišli "bryndziari" aj o Hataša

ZVOLEN - Líder hokejovej Tipsport Ligy HKM Zvolen prišiel v krátkom období o ďalšieho obrancu. Počas stredajšieho dopoludňajšieho tréningu utrpel pri bežnom súboji zlomeninu ruky český legionár Marek Hataš. Podobne ako v nedeľu u Miroslava Habšudu si to odnieslo hráčovo ľavé zápästie.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla klubová webstránka, Hataš putoval so zranením hneď do zvolenskej nemocnice, kde sa podrobil vyšetreniam. Dĺžka jeho absencie zatiaľ nie je známa. Dvadsaťšesťročný rodák z Prahy nastúpil v prebiehajúcej sezóne za Zvolen v šiestich dueloch.

 

Už nedeľňajšie derby Zvolena s Banskou Bystricou urobilo nepríjemný zásah do zostavy lídra tabuľky, keď po nešetrnom zákroku protihráča nedohral zápas obranca Habšuda. Podľa klubového lekára utrpel úraz ľavého predlaktia a v pondelok ráno podstúpil operačný zákrok. V tejto sezóne si už pravdepodobne nezahrá.

 

Derby s "baranmi" nedohral ani útočník Radovan Puliš, po zákroku súpera má zlomené obidva predné zuby a ľahší otras mozgu. Pre zranenie nemohol ani odcestovať s národným tímom na Nemecký pohár do Ausburgu. Po reprezentačnej prestávke by už mohol byť Zvolenu k dispozícii, rovnako ako ďalší obranca Ľubor Pokovič, ktorý laboroval s natiahnutým stehenným svalom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona