Lazaret v ManU: Blind si nezahrá možno až pol roka, zranil sa aj Falcao

NETKY.SK • 21 November 2014, 08:46 • 2 min
Lazaret v ManU: Blind si nezahrá možno až pol roka, zranil sa aj Falcao

MANCHESTER - Tréner anglického futbalového klubu Manchestru United Louis van Gaal prišiel v posledných dňoch o dvojicu hráčov. Skúsený holandský kouč vo štvrtok potvrdil, že Daleyho Blinda čaká dlhá pauza, možno až šesť mesiacov a navyše sa opäť zranil aj útočník Radamel Falcao, ktorý by mal chýbať dva týždne.

slovakia

left justify in out

Holandský reprezentant Blind si v sobotňajšom zápase kvalifikácie EURO 2016 s Lotyšskom (6:0) privodil zranenie kolena a čaká ho dlhá absencia na trávnikoch. Van Gaal informoval, že ho má momentálne v dlahe a po desiatich dňoch pokoja pôjde na ďalšie vyšetrenie. "Nie je to až také zlé, ako sa doktori pôvodne domnievali, ale bude to dlhá pauza, možno až šesť mesiacov, alebo niečo podobné," agentúra Reuters citovala trénera.

 

Kolumbijčan Falcao, ktorý je v klube na hosťovaní, nehral od 20. októbra, keď United remizoval na pôde West Bromwich Albion 2:2. A nezahrá si minimálne ani ďalšie dva týždne, keďže si poranil lýtko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona