Lawrenson si vzal Balotelliho na paškál

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 17:20 • 2 min
Lawrenson si vzal Balotelliho na paškál

LIVERPOOL - Bývalý futbalista FC Liverpool či írskej reprezentácie a aktuálne spolukomentátor BBC Mark Lawrenson si vzal na paškál súčasného hráča spomenutého anglického klubu Maria Balotelliho.

slovakia

left justify in out

Pobyt talianskeho útočníka na trávniku nazval 57-ročný Lawrenson mrhaním času. V nedeľňajšom štvrťfinálovom stretnutí Anglického pohára proti Blackburnu Rovers (0:0) sa Balotelli dostal na hraciu plochu Anfieldu v 59. min, no ani s jeho pomocou "The Reds" nedokázali účastníkovi druhej najvyššej anglickej súťaže streliť gól a o postup do semifinále budú musieť zabojovať v opakovanom zápase na pôde súpera.

 

"Zabudnite na Maria Balotelliho. Je absolútnou stratou času, mal by sa na hony vzdialiť od tohto tímu. Chápem, prečo ho v nedeľu tréner Brendan Rodgers využil. Dúfal, že možno niečo vymyslí, ale v 99 zo 100 prípadov vás tento hráč sklame," citoval server eurosport.yahoo.com niekdajšieho obrancu Marka Lawrensona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona