Lawrence z AS Trenčín varuje Angličanov: Nepodceňujte Slovensko

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 18:43 • 2 min
Lawrence z AS Trenčín varuje Angličanov: Nepodceňujte Slovensko

TRENČÍN - Jediný Angličan v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži James Lawrence varuje svojich krajanov, aby pondelkový duel základnej B-skupiny na ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) nebrali na ľahkú váhu.

slovakia

left justify in out

"Slovensko bude na tento zápas extrémne motivované. Keď zvíťazí, postúpi ďalej. Nemyslím si, že to bude pre Anglicko jednoduchý duel," vyhlásil pre britský Daily Mail hráč AS Trenčín, ktorého uvedené periodikum nazvalo ´anglickým špiónom za starou železnou oponou´.

"Táto skupina je veľmi otvorená. Anglicko potrebuje dosiahnuť taký výsledok, aby sa vyhlo tretiemu miestu. Kľúčom je eliminovať Mareka Hamšíka. Tento stredopoliar má všetko, prakticky každá akcia ide cez neho. Nemyslite si však, že celý tím je iba o jednom hráčovi. Vladimír Weiss má výbornú techniku, Róbert Mak je rýchly a priamočiary. Slováci budú hrať na protiútoky, ktoré pre nás môžu byť smrtiace. V celej krajine cítiť veľké vzrušenie. Hráči a fanúšikovia túžia po úspechu, futbal predbehol hokej a stal sa národným športom," doplnil 23-ročný stredopoliar.

Lawrence v minulosti prešiel mládežníckymi tímami Arsenalu Londýn, Ajaxu Amsterdam, Sparty Rotterdam a Waalwijku. Málokto o ňom vie, že ako tínedžer hrával v jednom mužstve so súčasnou hviezdou Anglicka Harrym Kanom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies