Lavrov: Putin a Trump sa možno stretli aj na toalete

NETKY.SK • 21 Júl 2017, 16:29 • 2 min
Lavrov: Putin a Trump sa možno stretli aj na toalete

MOSKVA - Americký prezident Donald Trump mal možno počas summitu skupiny G20 v Hamburgu aj viac ako tri stretnutia so svojím ruským náprotivkom Vladimirom Putinom. V rozhovore pre spravodajskú televíziu NBC News to dnes povedal ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov.

slovakia

left justify in out

"Možno že mali dokonca oveľa viac ako tri stretnutia. No a čo?" povedal v exkluzívnom rozhovore pre NBC Lavrov. "A možno sa stretli aj na toalete," dodal Lavrov na margo správ, že Trump a Putin mali v Hamburgu namiesto jedného plánovaného až dve stretnutia.

 

Ruský minister zahraničných vecí ďalej uviedol, že americká vojenská prítomnosť v Sýrii je neoprávnená a obvinil riaditeľa americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA) Mikea Pompea, že na budovanie základní v Sýrii používa "dvojaký meter".

 

K situácii na Kórejskom polostrove Lavrov povedal, že Kremeľ zmenu režimu v Kórejskej ľudovodemokratickej republike (KĽDR) nepodporí.

 

"My zmenu režimu nepresadzujeme nikde," povedal šéf ruskej diplomacie. Dodal, že podľa informácií ruských tajných služieb raketa, ktorú KĽDR tento mesiac odskúšala, nebola medzikontinentálna.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies