Lavrov: Moskva je pripravená posilniť vojenské kontakty s USA

NETKY.SK • 31 August 2018, 16:48 • 2 min
Lavrov: Moskva je pripravená posilniť vojenské kontakty s USA

SOČI - Moskva je pripravená posilniť vojenské kontakty so Spojenými štátmi, ak je na to Washington pripravený. Uviedol to v piatok ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov.

slovakia

left justify in out

Šéf ruskej diplomacie poznamenal, že ruské ministerstvo obrany a rezort obrany USA udržiavajú kontakty ohľadne Sýrie: "Existuje dohoda o mechanizme prevencie neúmyselných nehôd, a funguje," spresnil.

 

"Máme však záujem o to, aby naše kontakty týkajúce sa tejto časti Blízkeho východu a severnej Afriky boli konkrétnejšie, aby sa uľahčilo hľadanie riešení," vysvetlil Lavrov, ktorého citovala agentúra TASS.

 

"Sme pripravení pohnúť sa týmto smerom, ak to USA považujú za možné, hoci mnohí vo Washingtone sú proti akýmkoľvek kontaktom medzi Ruskom a Spojenými štátmi... Viete, aká je tam atmosféra," dodal šéf ruskej diplomacie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies